090331

Nej, det här varken går eller funkar!

090331

Jag kommer aldrig, aldrig få ihop det där engelska talet jag ska hålla på fredag. Det går inte även fast jag vet vad för slags tal jag ska skriva och vad jag ska skriva i det men det går bara inte. Det är helt hopplöst!

Om någon vill veta vad jag har gjort idag så har jag nästan bara varit i skolan och inte haft någon kul dag där heller. Jobbig svenska lektion bara för att läraren är dålig, allvarligt talat så borde hon inte få undervisa, egentligen är svenska ett ganska lätt och kul ämne men ja...

090330

Jag är dålig på att skriva som vanligt men har inte hunnit och när jag väl haft tid har jag inte vetat vad jag ska skriva. Idag började man skolan vid halv 1 och slutade vid 2, har bara en lektion på måndagar vilket är ganska drygt när det tar 3 timmar för mig att åka fram och tillbaka till skolan. Det var engelska lektion vi hade och det var meningen att några skulle hålla sina tal idag (jag ska göra på fredag och jag har kommit på vad jag ska skriva/säga) men det var bara 2 st som höll sina tal, Flugan och Carro. Dom var jätteduktiga! Väl hemma så bestämde jag mig för att ut och springa med Ebba, jobbigt var det men ändå skönt (sprang 4 gånger under förra veckan får väl se hur det blir under den här veckan). Nu sitter man här nyduschad och är nöjd med sig själv, ska kolla på familjen annorlunda.

090324

Äntligen,äntligen! Tandställningen (rälsen) är ute och borta, äntligen, efter 2 år och 9 månader! Det gjorde visserligen ont och ta bort den och de kändes ännu värre när dom skulle slipa mina tänder för att få bort en del lim men nu är det gjort :)  Nu ska man bara ha "osynlig" tandställning i något år sen är allting äntligen klart. Så skulle tandläkaren ta efter bilder på mig och då tar dom först framifrån och sen i profil så man känner sig som någon som ska åka in i fängelse men idag spelade det ingen roll för jag var så himla glad. Sen röntgade dom med, fick stå i någon röntgen med några grejer i öronen så blev hela mitt huvud röntgat, när vi sedan skulle titta på bilden var jag mer intresserad av mina nack kotor än av mina tänder. Det känns som om något är fel i min mun nu utan tandställning, precis som det kändes fel när jag fick tandställningen. Det är egentligen ganska konstigt att man kan vänja sig så mycket vid en sak.

Vad är det för fel på vädret i vårat avlånga land egentligen, nu när jag trodde att våren äntligen var här så börjar det snöa och blåsa och bara var rent ut sagt förjävligt väder! Tar snart och packar en väska och flyttar, ja, de kommer ju inte att gå men man kan väl få drömma?

Har missbrukat ordet "äntligen" i detta inlägg tror jag.

090322

Finns massa saker jag skulle kunna skriva om den här helgen men jag känner att jag verkligen inte orkar!

Aja, tandställningen åker ut på tisdag, har väntat på de i 2 år och 9 månader och nu ska det äntligen hända.

090320

Ibland så förstår man sig inte på vissa människor, det är vad mina tankar kretsar runt just nu.

090320

Pratar med kattis i tele just nu och enligt henne är allt schizofrent eller homosexuellt (ingen bör ta illa upp, jag fattar inte ens varför hon använder de orden och inte hon heller tydligen). Det är mest ordet schizofrent som används, tvättmaskin är schizofren, telefonen, vissa killar (håller med),hennes skor, bussen och henne själv, enligt mig...

090320

Ledig idag, klagar verkligen inte :) Känns som om jag inte fått något gjort idag fast jag var uppe tidigt imorse (klockan 7, vakna av en mardröm och kunde inte somna om) men har kanske gjort mer än vad det känns som. Har tränat i ca en timme, badat Ebba, sen följde jag med mamma ut med hundarna och träna och då bet Athos mig i armen, fingrarna och i låret. Jag ser ungefär ut som att jag har blivit misshandlad men men, de är sånt man får ta. Kan ju lägga till att han gjorde de för att han var stressad och glad över att få göra något.

Ska hjälpa mamma med maten nu men skriver säkert mer senare, kanske ;)

090319

Vår, vår, vår!  Jag är överlycklig, äntligen har våren kommit till detta kalla land. Skulle det bli snö nu så vet jag inte va jag gör, flyttar till ett varmare land kanske. Fast att flytta till ett annat land vore faktist skönt av flera anledningar, tänk att bara "börja om sitt liv" i ett annat land där verkligen ingen känner en. Jag tycker i alla fall att det låter roligt men det skulle faktist vara tråkigt att lämna familj och vänner, det skulle man ju inte heller klara av.

Har fortfarande träningsvärk :S

090319

Är jättestressad just nu ^^ vi spelade tecknet nyss i skolans caféteria och det är så mycket att hålla koll på så pulsen går jättefort. I alla fall när man väl hittar min puls vilket man inte gör ibland, det är jättekonstigt. Går i skolan till 5 idag, ganska lång dag. Vilket jag tycker är drygt!

Sen har jag träningsvärk också av någon anledning :S

090316

Fick VG i slutbetyg i psykologin, blev lite förvånad faktist. Trodde inte jag skulle få så bra, var tydligen mitt provresultat som drog upp slutbetyget :) Inte så många veckor kvar i skolan heller vilket känns jätteskönt om man frågar mig ;)
Var ute och övningskörde nu på kvällen, de gick sådär (eller sådär, har inte gjort de så många gånger så det var nog bra). Var alldeles för tankspridd och trött för att koncentrera mig på att köra bil. Nu ska jag kolla klart på Familjen annorlunda och sen plugga svenska, har typ prov imorrn :(

090310

Sitter i skolan nu, är inte glad direkt för alt har rent ut sagt gått åt helvete idag. De började med att jag vaknade imorse och såg att det var massa snö ute så då var det bara att glömma att man skulle kunna åka moppe till bussen, jag stressade runt med allt jag skulle hinna göra innan skolan. Därefter började jag gå i äckel vädret ner till bussen, när jag hunnit två kilometer så kom det en jätte gullig tjej som skjutsade mig ner sista biten, Tack till henne :) Sen var bussen sen, jag var blöt för det var blötsnö som föll från himlen och nu har min väska gått sönder! Jag är inte särskilt glad nu...

090309

Sitter just nu o kollar på familjen annorlunda, förstår inte hur dom orkar ha så där många barn men men, de har ju valt själva. Fast tycker att det måste vara jobbigt.

Fick VG+ på mitt psykologi prov :) har inte fått tillbaka hemtentan än men borde ha klarat den. På engelska provet fick jag 28/37 vilket inte va alltför dåligt, fast det blev ju bara G men de räcker om jag får det i slutbetyg i engelska B. Har bara 2 lektioner kvar i psykologi o det är faktist jätte skönt ;)

Allvarligt talat, jag tycker bara att det är ett jävla smicker...

090304

Jag har inte skrivit på jätte,jätte länge. Det har varit så mycket med skolan men nu har jag gjort alla mina rester, gjorde engelskan i i måndags och tror och hoppas det gick bra. Idag gjorde jag psykologi provet. skrev 8 st A4 sidor så de borde gått bra. Man skulle skriva väldigt mycket för man skulle ungefär analysera allt. Får tillbaka allt på fredag, ska bli väldigt spännande. Jag hoppas på bra betyg, idag lämna jag också in idrottsarbetet så hoppas de går bra där med. Har nyss tränat step-up i en halvtimme, ska nog inte träna mer ikväll. Ebbas stygn togs bort idag med, mamma fick göra det för jag skulle aldrig vågat. Ebba verkar må jätte bra och har väldigt mycket överenergi, fick analysen idag också. Det stod massa konstiga ord men sen stod de på svenska mitt i allt att det inte va tumörer :)

RSS 2.0