We are the winners!

Ebba och jag vann agility klass 1 large idag när vi tävlade! :) så nu har vi äntligen tagit den sista förbannade agility klass 1 pinnen. Ni anar inte hur bra det känns :) I hopp 2:an blev vi däremot diskade för jag såg inte att hon missade sista slalompinnen men vad gör det? Vi hade redan nått målet för denna tävling, att ta den där pinnen och sen att vi var de enda felfria i just den klassen med var bara en bonus. Körde ju med Marys hundar med och det gick bra hade 10 fel med båda, men med tanke på att det inte ens är mina hundar så gick det väldigt bra :)
Nä, nu måste jag plugga historia och sen blir det nog sängen för är så trött, tävlade ju inte bara var ju funktionär med!

Nu är det helg...

Och jag får sova ut imorgon, jätteskönt! Behöver inte gå upp klockan 5, inte för att jag måste gå upp vid den tiden varje dag när jag ska till skolan men nästan. Skola idag då,jag är delprojektledare i ett projekt vi håller på med i skolan och jag har varit så irriterad på en lärare i några dagar. För han har vetat allt men när jag frågat honom om när till exempel mattan ska sättas in eller när glaset kommer (är i monter/skyltfönster gruppen) så har han bara sagt att vi ska ta det nästa lektion eller på måndag eller nåt. Idag skulle jag ha svar hade jag och gruppen bestämt och det fick vi så idag har varit en riktigt lyckad skoldag. Ja förutom sista lektionen då, svenskan... den är inte rolig. I vanliga fall så gillar jag själva ämnet men läraren bara förstör det. Som tur är har vi bara svenska en dag i veckan. I helgen ska OTBK (hundklubben där jag är med) ha agilitytävling så har varit ganska stressad inför det, mycket planering och möten samtidigt som det är mycket i skolan,jag håller i en nybörjar kurs i agility och min egen (egna?) hund(ar) ska hinna tränas så stressigt värre men det kommer väl lugna sig något efter söndagen då tävlingen har varit... Ska i alla fall tävla med Ebba och med Marys hundar Trixie och Jack (irländska settrar) och vara funktionär så fullt upp på söndag men det ska bli kul att tävla :)


Första dagen den här veckan då jag inte känner mig helt slut på kvällen :)


Återkommer...

..någon annan dag! Är för trött för att skriva. Mycket stressig och händelserik vecka så ni vet.

Pöss <3

Projektarbete och funderingar på UF

Blev inte till att skriva igår eftersom att jag var så trött efter tävlingen. Tävlingen gick sådär, vilket inte var särskilt konstigt då jag inte mådde särskilt bra. Hade nog fått i mig något dåligt. Idag har jag varit i skolan och vi har börjar fundera på vad vi ska göra för projektarbeten och jag har en idé och där kommer även mina funderingar på Ung Företagsverksamhet in. Gör jag det som jag har som idé så fungerar det på både de där sakerna. Hm, måste nog fundera mera... Imorgon ska klassen åka till Stockholm och kolla på någon utställning om IKEA och sen ska vi till något annat ställe. Hoppas på fint väder!

Hittade också lite bilder på Ebba från agilitytävlingen i Tierp 2/8-09







Klädfynd och yogakatten

Hej!!

Idag klev jag upp ganska tidigt för skulle in till stan o köpa linnen på NewYorker när dom sålde dom för endast 15 kr (sick I now) och så skulle jag hälsa på min fru i Gottsunda eftersom att det inte blev nåt av det igår (av någon konstigt anledning haha). Jag köpte 5 nya linnen, en t-shirt  och ett par string för 90 kr (!!) räknade sen ut att det egentligen skulle gått på nästan 400 kr om man köpt det för ordinarie pris så tycker att jag gjorde ett riktigt klipp.

Sen bar det iväg till Gottsunda, till Kattis lägenhet. En väldigt fin etta men man skulle kunna piffa upp den (ja, jag har blivit arbetsskadad av den linjen jag går i skolan, expo ni vet som innehåller inredning) Det började typ klia i fingrarna på mig. Träffa hennes små katter med, Kotten och Molly. Kotten spann så fort jag tog i han och när jag hade han i knät började han sträcka på sig så han såg ut som han höll på med yoga. Busig var han med för han lekte med mitt hår och försökte dra ner mitt linne, snusk katt haha. Imorgon är det tävling i Nynäshamn hoppas på att det går bra och att vi hittar dit, det är ju liksom en fördel om man ska tävla!

Boooorta!

I
dream
about
you
tonight
but
tomorrow
you
will
be
gone,
gone,
gone!

Äntligen helg

Orkade inte skriva igår för jag var så trött men nu är den äntligen helg och jag är fortfarande trött men ja, kan ju alltid vila i helgen. Om det nu hade funnits tid till det. Nej nu överdriver jag, så mycket har jag faktist inte i helgen. Imorgon blir det en tur till Gottsunda (gammal hem ort) för att hälsa på min fru i lägenheten och sen kommer älsklingen och på söndag bär det av till Nynäshamn på agilitytävling. Bara roliga saker så det känns faktist positivt :)

Jag är trött, helt slut!

Som rubriken skvallrar om så är jag trött. Skolstarten gick bra och agility kurs starten gick också bra. Men efter 5 minuter i skolan så var det som om man aldrig haft sommarlov. Aja, ska upp halv  5-5 imorgon så nu är det dags för sängen. Dålig uppdatering jag vet men en bild får kompensera det.


Väder trotsaren

Jag hade bestämt mig, jag skulle träna agility idag vad det än var för väder och så blev det. Ja, nu är jag hemma igen kall,blöt och frysen efter 2 timmars träning på klubben. Kan ju i alla fall säga att jag och mamma var helt själva där. Ingen annan var väl dum nog att ge sig ut och träna agility i spöregn och blåst, halvt storm kan vi sammanfatta det. Men träna det gjorde vi i alla fall och när man kom hem var man blöt in på underkläderna men vad gör det om 100 år. Träningen gick bra, både med Athos och Ebba så något positivt var det (ja och så det att vi va där själva). Nu sitter jag med hårfärg i håret och väntar på att det ska sköljas ur så jag får gå och lägga mig någon gång. Köpte det på ICA i Alunda innan vi åkte till klubben, något stressad var jag och hamnade hos en kassörska som var jättepratglad. Hon var ju trevlig i alla fall, vilket man kanske inte kan säga om mig som hade bråttom och bara ville därifrån. Skola och kurs imorgon så vet inte om jag hinner skriva, får väl se...

Sista dagen på sommarlovet

Imorgon börjar allvaret, ja skolan då förstås. Har blandade känslor och blandade meningar om det, jag börjar ju ändå 3:an(!!) Det är helt sjukt vad tiden har gått fort. Och vad ska jag göra efter skolan? Jobba, plugga vidare eller vad? Jag har ingen aning... Det här året ska jag (undrar hur många år jag egentligen sagt och försökt med det här) i alla fall satsa på skolan och vara organiserad, skriva upp saker i kalendern och sköta läxor och prov med mera. Tror ni jag kan klara det? Jag vet inte om jag kan men försöka skadar aldrig, det är ju ändå sista året.

Ikväll blir det agilityträning och det blir ju fint med träningsvärk som jag redan har (det förvånar mig nästan att jag kan gå?) Vädret ville inte vara snällt och gulligt idag och bjuda på sol och 30 grader fast jag bad om det igår till sista dan på mitt sommarlov, dumma!


Uppdatering 11.15: Nä nu åskar det med!! Dumma,dumma,dumma väder!

Träningsvärk=nöjd

Tror att jag inte insåg mina egna begränsningar och tränade för mycket idag. Träningsvärken börjar komma smygandes i benen och magen. Var först ute och sprang, sen stretchade jag och senare körde jag step up och lite yoga. Fick också för mig (vart nu den tanken kom ifrån?) att jag skulle göra 100 sit ups så det gjorde jag, Det är bra Sanna, mycket smart då du inte gjort sit ups på sisådär 100 år (känns det som i alla fall). Det enda som är bra med att få träningsvärk det är att man vet att man har gjort något och då kan man känna sig nöjd med sig själv för att man tränat ordentligt! Det är så jag ser på träningsvärk. Fast det är fortfarande pain att ha! 

Hej hopp i galopp!

Inte för att min springrunda nu på morgonen gick i galopp direkt utan snarare någon slags slö lunk eftersom att jag av någon anledning har träningsvärk(??)

Tittade nyss i min kalender och såg att den vecka är ganska fullbokad och nog kommer bli jobbig. Nästan allt sätter igång nu efter sommaruppehåll,sommarlov och semester. Idag är det instruktörsmöte på hundklubben, imorgon agilityträning, på onsdag börjar skolan och min agility nybörjarkurs, på torsdag är det träning och på söndag är det agilitytävling. Som det ser ut nu så har jag EN helt ledig dag, lördagen men den ska jag nog fylla med att plocka lingon som sen ska säljas. Jag ska (inte försöka utan ska!) träffa min fru någon av dagarna med för nu har vi varit ifrån varandra länge... Alldeles för lääänge!

Proppmätt!

Nu är jag hemma från resturangbesöket. Vi åt på ett ställe som heter Alexander i Uppsala. Dom hade olika grekiska rätter där m.m men feg och kräsen som man är så fick det bli en pizza till mat. Till efterrätt blev det banana split och jag tror det var första gången jag åt det! Har ju inte kunnat äta banan på jättelänge eftersom att det har kliat i halsen då jag har ätit det. Eftermiddagen/kvällen var trevlig och rolig fast det blev en del gnäll av oss som var där på resturangen bland annat hade dom för slöa knivar och äckligt kaffe som dessutom var dyrt! Maten var god i alla fall ;)





Nyduschad

Ska ut med hund när jag gjort mig klar och sen blir det att åka in till stan på resturangbesök. Hörs ikväll, då kommer det mera om resturangbesöket...
 
Ha en fortsatt trevlig dag puss

Ullbollar

Sitter just nu i sängen och skriver med 4 små ullbollar brevid mig. Det vill säga kattungar. Dom är så söta när dom är små och det är nästan synd att dom blir stora en dag. Skulle nästan kunna ha hur många som helst om dom alltid var små och söta. 3 av kattungarna sover just nu men den fjärde klättrar runt på mig och på datorn så det är inte så lätt att skriva. Har redan behövt ta bort några boktstäver och tecken i det här inlägget som katten skrivit dit när den sprungit över tangentbordet. Nä nu kan jag inte skriva mer för har nämligen en kattunge som sitter i nacken på mig...


Segaste agilitytävlingen någonsin...

Ja, den va i Märsta idag, tro mig jag var själv där. Vi kom dit halv 9 och kom inte därifrån förrän vid halv 6. Det gick sådär för Ebba och mig, vi diskade oss i agilityklassen (första diskningen den här sommaren) och i hopp 2:an så kom vi 2:a vilket var bra. Blev ingen pinne för vi hade tidsfel på 0,22 sek, hur vi nu kunde få det när vi hade en tid på 39,22 sek på en bana på 155 meter. Men men, domaren ändrade idelatiden tyvärr... Vi gjorde vårat bästa och visst kunde vi haft bättre tid men det kan man väl alltid när det gäller agility.

Jag orkar inte riktigt skriva mer nu, är så trött och så har det hänt en annan sak jag inte riktigt vill ta upp i bloggen. Lovar er en bättre uppdatering imorgon.

Godnatt!

Bilköp & Tävlingsplaner

Idag har jag nästan inte kunnat uppdaterat bloggen nånting för jag har knappt varit hemma. Dagen började med att mamma och jag var ute med hundarna i en och en halvtimme. Vi gick promenad och tränade. Tränade lydndad med Ebba idag och mamma säger att vi har ju egentligen lydnaden klar den behöver bara finslipas lite. Hon prata om att jag ju kunde anmäla mig till en lydnadstävling i september och träna stenhårt inför den men ja, jag vet inte. Jag vill ju men samtidigt känns det som att lydnad inte riktigt är min grej. Vi har ju våran agility och freestyle nu, vi tränade och tävlade lydnad förut men det gick sådär då. Ebba är ju duktigt men jag tycker nästan att tävlingslydnaden är lite långtråkig. Har varit hos mormor idag med. Hon har fått komma hem från sjukhuset nu (tror inte jag har skrivit här i bloggen att hon har varit på sjukhus men) och enligt mig så verkar hon må bättre nu än vad hon har gjort på länge och det är ju positivt. Sen har jag köpt bil idag med vilket rubriken skvallrar om. Jag fick ju en bil när jag fyllde 18 men det var inget att övningsköra i direkt och jag har inte riktigt vågat övningsköra pappas bil då det är den enda bil vi har som funkar ordentligt. Bor man som vi bor så behöver man verkligen bil så skulle pappas bil gått sönder så vet jag inte vad man skulle gjort. Men som sagt (skrivet) var så köpte vi en bil idag, en ford escort -88 för 1500 kr. Den är vit men funderar på att måla om den... förslag på färg någon?  Imorgon blir det i alla fall agility tävling i Märsta så det gäller att kliva upp tidigt så det blir nog sängen snart men innan det så måste jag bara visa er en bild på dels min nya bil och på en av Wilmas kattungar som hon har nu!





Är sååå trött...

Kom precis hem från höst upptakten på hundklubben och är helt slut. Varför vet jag inte men trött är jag. Tipspromenaden var väldigt lyckad och gick hem bland dom som gick den så det var ju bra. Vi hade lagt 1349 hundmatskulor i en glasburk (skrev om den tidigare) men alla gissade så lågt. De flesta gissade på nåt med 100 och hade jag inte själv vetat hur många det var så hade jag gissat på typ 500. Skötte grillen med, precis när jag fått fart på elden så började regna så stod där i regnet och blåste på kolen så det skulle börja brinna eller i alla fall glöda. Och vet ni? Det gjorde de efter ett tag! Då kunde jag grilla korvarna och sen fick alla dom som ville korv fast då hade vi flyttat in i klubbstugan istället för det var äckel väder ute!

Apropå (stavning?) ingenting, fint löv va?


Sol eller molnigt...

... det är frågan. Ja enligt vädret då men det kanske ni fatta. Ena stunden när jag låg på verandan (efter att vi äntligen blivit färdiga med tipspromenadsfrågorna!) så var det så varmt att det nästan var jobbigt att ligga där och sola och i nästa stund blev det så kallt att jag började frysa. Vädret snälla bestäm dig, men om du vill ha ett tips från mig så bestäm dig för sol ;)


Tipspromenadsfrågor

Mamma och jag sitter och försöker fixa tipspromenadsfrågor till ikväll när det ska vara skojlekar på höst upptakten på hundklubben. Vi har kommit på 6 st frågor men har 4 kvar. Har fastnat så får nog ägna nån timme till med att försöka komma på fler. Vi klipper och klistrar i alla fall och lägger ner noga räknade hundmatskulor i en burk. Så nog har vi kommit ganska långt, blir nog hundrace ikväll med så får väl se vem som har snabbaste hund av dom som kommer dit...

Godnatt

Nä, nu blir det sängen man blir så trött av att bada. Ska antagligen upp och springa imorgon på morgonen och då måste man lägga sig tidigt,men har inte bestämt mig än. Kanske inte kommer somna än heller för har tänkt bläddra lite i det som damp ner i brevlådan här om dan <3


Poolbad och kameraspaning

Sitter och funderar på om jag ska köpa en ny digitalkamera, och i så fall vad för märke,pris,färg och hur många megapixlar den ska ha m.m. Tycker det är jobbigt att tänka på för jag har beslutsångest!  Men vill verkligen ha en ny. Den jag har är ju förstås bra (ja, ibland i alla fall) men den börjar bli gammal. Har haft den i 3 år tror jag och så har den ju bara 5 megapixlar. Har kanse hittat en av märket Samsung, en svart med 10,2 megapixlar. Jag tycker i alla fall att det låter bra men har inte direkt haft nåt att göra med märket Samsung så vet inte hur bra det är.

Har badat i poolen idag i en och en halvtimme och det var inte ens fint väder! Ja, är man knäpp så är man. Det roliga var att vi som badade blev som 5 år på nytt, fast vi är 18 och 20 år gamla. Men som min kloka mormor säger så behöver man faktist inte vara seriös och allvarlig jämt, man får vara barnslig. Håller verkligen med henne! Fast nu fryser jag så ska lägga mig i soffan under täcket och glo på tv.









Glömde presenten ju?!

Hihi jaag fick en present idag, det fick inte ni nananananana! Eller det kanske ni fick men det hör inte hit. Jag fick en orgasmatron, ja ja jag vet namnet låter jätteroligt och sätter igång fantasin. Men det är inget sånt, den masserar typ bara huvudet på en :P



Bilden är från Google

Älska svengelska

This låt går over och over igen hos mig right nu. Jag är stuck in the låt <3



Pengaslösande namnsdagsbarn

Jag har namnsdag idag!!! Vilket ni kanske förstod redan när ni läste rubriken. Har bestämt mig för att skriva ordentliga rubriker istället för bara datum, bra va? Ska skriva mer med, försöka i alla fall. Ännu bättre va? Jag vet att ni jublar ;)

Och ni kan ju bara gissa varför det står pengaslösande, har nämligen varit på Gränby centrum idag och slösat pengar. Fast först när vi var där gick brandalarmet igång då var det bara att gå ut igen. Behövde inte stå ute länge som tur var. Mitt presentkort på Kicks på 250 kr (eller ja, jag har 11 kr kvar på det ena, känns bara lite onödigt) gick åt idag och även "lite" pengar.




Akademibokhandeln: 12 ämnesblock och stift
Åhlens: Brun väska och långa bruna hårspännen
H&M: Lila och svart Bh med matchande string,ansiktsmask och makeupborste
Kicks: Puder av märket Rimmel, concelar och foundation båda från Maybelline

Så jag köpte faktist inte bara onödiga saker :)


090809

Var och handlade lite igår innan jag hälsade på mormor på sjukhuset. Blev 2 par leggings, hårtofsar, massa hårspännen och schampo och balsam. Både saker jag behövde och saker jag inte behövde men ville ha!

090802

Jag är hemma igen! Och vart jag har varit då kan man ju undra? Jo lite hastigt och lustigt drog jag iväg till Tierp i fredags, eller vänta nu hastigt och lustigt? Vad säger jag det hade ju varit planerat längre men jag hann inte skriva innan jag skulle åka. Har ju i alla fall varit i Tierp och tävlat i helgen, resultaten var helt ok men lite lustiga då jag kommit 6:a,7:a,8:a och 9:a. Fast vissa domare borde ju inte få dömma, jag pratar inte om domaren som var denna dag utan domaren från igår. Men jag nämner inga namn lalalala... Jag menar ni har ju säkert inte så svårt att ta reda på det heller men ja, hon var ju knäpp. Vissa saker säger man bara inte.

 Grattis till alla er andra som tävlade för OTBK





Äkta poser utan smink, chockad!


RSS 2.0