Undra kan man ju?

Haha, undrar ju hur det kommer sig att fler läser min blogg (enligt min statistik) när jag knappt skriver något? Någon kan som kan hjälpa mig förstå det? Var exakt en vecka sen jag skrev sist och under den veckan har jag mest varit i skolan. Har en massa läxor och skolarbeten att lämna in men jag antar att det är så det är i 3:an. Kommande vecka blir i alla fall en kort skolvecka, 3 dagar i skolan och sen är man ledig :)

Saker jag måste fixa:

  • Naturkunskap, hemuppgift till 8/10
  • Historia läxa 23/9
  • Svenska, skriva tal till 2/10
  • Svenska, citatdagbok och skriva om boken. Så fort som möjligt ;)

Om exakt 4 månader...

så fyller jag 19!! Kul va? Bästa helgen på länge med! Umgåtts med dom som man älskar och tycker om <3 imorgon är det skola och sen på kvällen blir det nog att övningsköra om jag orkar. Har i alla fall sovmorgon imorrn så behöver inte gå upp 5, räcker om jag går upp 6-6.30. Minst en hel timme sovmorgon!

Jag lovar...

Jag lovar jag stryper någon snart, långsamt! Jag brukar inte ledsna så här mycket på folk jag umgås med men nu rinner det snart över och då stryper jag någon, väldigt långsamt! Vi hörs när jag blivit på bättre humör, det är ju trots allt fredag idag.

Kollar färjan 3

Sitter här i soffan och dricker te och kollar på färjan 3. Förstår inte riktigt varför jag kollar på det programmet men det kanske är det att det är kul att kolla på fulla människor som bråkar och gör knäppa saker. Färjan-Håkan, han är ju mest korkad av de alla enligt mig. Korkad,fåfäng och lite allmänt dum på ett roligt sätt ^^ Sen är det så kul när man får se dom sjunga karaoke med för vissa tror att de sjunger jättebra men det låter helt hemskt.

Imorgon blir det i alla fall skola om nu inte jag får feber under natten, vilket jag inte vill ha.

Allmänt tokig/knäpp dag idag. You make my day!

Sjuk!

Vill inte vara sjuk men ja nu har jag blivit jätteförkyld så nu bara är det så. Får verkligen inte missa något i skolan, för det blir alldeles för mycket att ta igen då. Inte ens en dag får jag missa så det är bara hoppas att det inte blir värre. Helgen var i alla fall toppen :) tack för de! Lejonkungen..hihi...
Kollar film nu men snart blir det sängen för mig för att va både trött och sjuk är ingen bra kombination...

Redan höst?

Jag vet inte om man kan säga att hösten redan är här men det kändes verkligen så nu när jag var ute med hundarna på kvällspromenad. Det började skymma ganska snabbt, det blåste och det föll gula löv från träden och det betraktar i alla fall jag som höst. Till viss del tycker jag att hösten är mysig men sommaren är bättre :)

Har inte blivit av att skriva de senaste dagarna då det bland annat varit hundkurs, trivs som instruktör. Får lära ut och dela ut läxor, helt toppen! Haha, ja så kan man faktist också se på det om ni inte visste de. Kan ju skriva också att skolan flyter på bra än så länge och det känns jätteskönt, lite stressad bara över vart jag ska ha praktik och sånt. Kommer inte direkt på något ställe.

Just nu håller jag på och tvättar så väntar på att tvättmaskin ska bli klar så jag kan hänga tvätt någongång. Psst! Dyker nog upp en ny bloggdesign här snart så ni vet...


RSS 2.0