090528

Tro det eller ej men jag kommer att klara det :)


090527

Oj, glömde ju skriva det i förra inlägget. Får sommarlov om exakt en vecka :)

090527

Fortfarande förkyld, har varit det i över en vecka nu. Jag är i alla fall bättre, ingen feber eller halsont nu bara hosta och näsan rinner. Kattis och jag hade väldigt kul i Tierp, fick en impuls att vi skulle färgra håret. Kattis åkte dit som blond men åkte därifrån som brunett och för mig var det tvärtom. Åkte dit som brunett men därifrån med platina blont hår. Men i övrigt så det som hände i Tierp stannar i Tierp...

090519

Förkyling med feber,hosta,ont i halsen, ingen röst och feberdrömmar. Måste snart ta mig till hundklubben för att hålla i ungdomsträffen. Får väl se hur det går. Åka till Tierp imorgon så man kan ju hoppas att man frisknar till.

Jag vet mer än vad du tror...

090516

Jag är så stolt över mig själv, jag klarade och vågade gå det där spåret på en och en halv kilometer själv klockan 6 imorse. Alla som känner mig väl vet att jag aldrig går i skogen själv, inte ens med min egna hund. Har aldrig gillat att gå i skogen, inte ens med någon men det är helt klart bättre då. Jag klarade det i alla fall och jag mötte inga vildsvin (det finns tydligen ganska mycket vildsvin där och det var väldigt uppbökat på sina håll i mitt spår) däremot hade de kört med en gödslingsmaskin i skogen, jag hade inte en aning om att man gödslade i skogen. Gör man verkligen det? De hade i alla fall kört ner de flesta av mina snitslar men eftersom att det var tredje gången jag gick spåret och hade med min karta så klarade jag det fint. Blev däremot anklagad för att ha gömt apporterna (pinnarna/träbitarna) som hunden ska plocka upp för hennes (hon som körde spåret) hund brukade aldrig missa några apporter. Nä nä, det är illa när man har kommit så pass långt med hunden (de tävlade i elit) och bara tävlar för att få ett resultat och inte för att det är kul. Och när man måste skylla på något eller någon, i detta fall mig, för att det inte gick bra. Jag är inte glad på henne kan jag ju säga men tror aldrig jag kommer träffa människan någon mer gång. Jag lovar att jag inte hade blivit bemött på det sättet om jag varit 30 år äldre, det vill säga 48. Det är så många äldre (ja inte alla, det vet jag) som tror att vi yngre inte kan och att de måste sätta oss på plats, då menar jag inte bara inom hundvärlden utan också i andra klubbar och föreningar. Som tur är så har vi inga sådana människor på våran brukshundsklubb men hade vi haft det så hade de märkt ganska snabbt att jag inte tar åt mig och att jag och min lilla terv minsann kan både det ena och det andra. Ja, Ebba är i alla fall proffs på att sno mat och sen har vi ju agilityn.

090513



Ser absolut inte blond ut, nej nej, inte alls

090513

Ville bara säga att jag är stolt över mig själv, fick 60/66 poäng på nationalekonomi provet. Visserligen hade jag pluggat väldigt många timmar (fram till 2 igår natt) med så hade blivit besviken om jag inte hade klarat det, det var bara det att fast jag hade pluggat så mycket så kändes det som att inget fastnade. Kunde tydligen mer än va jag trodde :)

Jag har bestämt mig!

090511

Har precis suttit och pluggat i 2 timmar, beröm mig?? Jag måste säga att jag ogillar nationalekonomi stort!
När jag kom hem från skolan bestämde jag mig för att springa en runda med Akira och Ebba, springer ju alltid med musik i öronen och även denna gång. Hundarna blev efter ett tag helt omöjliga och bara stirrade framför sig och stod helt stilla, vägrade att röra sig. Jag skällde lite på dom och bestämde att vi minsann skulle framåt, precis efter svängen så springer vi på två stora bruna saker, jag trodde först att det var hästar. Men det var det inte. Två st ganska stora älgar stod 20 meter ifrån oss och glodde. Dom vägrade flytta på sig men efter att jag hade tjoat lite så sprang dom in i skogen och vi kunde fortsätta hem. Räknade ut att jag sprang en kilometer på ca 3-4 minuter (hela rundan tog ca 40 minuter), vet inte om det är bra men tror det?

090510

Finns så mycket jag skulle kunna skriva eller så mycket som jag vill skriva av mig om men allt är för privat för att skrivas ut här på bloggen...

090507

Sitter och tänker på en sak jag hörde på bussen för några dagar sen. Det var två kvinnor (titta mamma var duktig jag var, dom var i din ålder. Kunde lika gärna skrivit tanter) som pratade om att de tyckte det var skönt att ställa sig och diska på kvällen, stå där med händerna i varmt vatten och låta tankarna flyga iväg. Först tyckte jag att det lät helt knäppt och satt och små fnissade åt dem, jag menar vem gillar att diska egentligen? Men sen började jag tänka efter, de kanske hade rätt,i alla fall till viss del. Mina tankar brukar ju faktist gå väldigt fritt när jag diskar och det är faktist ganska avslappnande att stå med händerna och halva armarna i varmt vatten. Men jag tycker faktist fortfarande att det är lite äckligt att diska så där,mamma,blev det stopp på dina tankar om att jag kan diska varje dag här hemma om jag nu tycker det är så avkopplande. För jag vet att du säkert tänkte så. Det gör jag faktist. Det jag tänkte komma till var i alla fall att man kanske borde uppskatta alla vardagliga saker mera, man kommer ju ändå inte ifrån att göra dem så varför inte hitta på massa positiva saker med dem?

Som till exempel att diska: Blodcirkulationen i dina händer ökar och ja, det var väl vad jag kom på...

090507

Ni var inge bra på det här med förslag, inte här på bloggen i alla fall. Fy på er! ^^

090506

Nu behöver jag hjälp! Har fått ett uppdrag i skolan att komma på ett namn,logga och annons åt ett företag som ska starta. Det är några som ska starta en frisör och stylist salong, den kommer vara för både privat personer och företag. Helst ska namnet inte innehålla orden: sax,klippt,frisör eller liknande. Det ska vara något unikt och nytt, så snälla hjälp mig. Bomba mig med förslag, snälla?

090505

Nyss hemkommen från agility träningen som gick jättebra, Ebba var sig mer lik idag än vad hon har varit på de två senaste tävlingarna. Vi var bara tre st på träningen så man fick köra nästan hela tiden, körde två olika kombinationer. Den ena var betydligt svårare än den andra men det gick bra, ja kanske inte första varvet (läs: varven) men sen så klicka det och allt gick hur bra som helst.

I skolan idag så märktes det att vi tjejer inte hade träffats på några dagar, alla prata i munnen på varandra och på lektionerna. Massa roligt prat om valborg ^^

090505

Sitter i skolan just nu, slutar snart vilket är väldigt skönt :) fast desto mindre skönt att tillbringa ca 15 minuter på en buss och sen 1 timme på nästa buss och sen 10 minuter på moped sen är jag hemma. Direkt när man kommer hem så ska jag bara byta kläder och åka till hundklubben, bara hem och vända alltså. Ganska jobbigt men vill träna agility idag för det är så jävla (ursäkta mig) roligt ^^


Ebba

090504

Äntligen klar med de 10 bilderna fast är egentligen bara nöjd med 6 st av dem, resten är så kallade fjantbilder enligt mig. Men men de får funka, jag har i alla fall gjort dem :)

Lite bilder jag har ritat


090504

Just nu håller jag på med mina 10 bilder som ska in imorgon på bild lektionen, har två st i skolan som jag ska lämna in och fem st klara hemma. Det betyder alltså att jag har gjort klart 7 st och jag har 3 st kvar, frågan är vad jag ska rita på dom?

090504

Idag har jag varit duktig, spenderade nämligen min lediga dag i skolan. Det där lät som årets skämt men det är sant, har suttit i skolan några timmar idag och målat. Fick ju IG varning i bild för att jag kommit efter, anledningen till att jag kommit efter är att jag är så självkritisk och inte blir nöjd med något jag gör. Men nu kommer det fixa sig, ska åka in tidigare nästa måndag då jag egentligen börjar halv 1 och måla ännu mera. Allt löser sig om man bara kämpar :)


Inte hunnit så långt men bättre än ingenting alls

090503

Dagens datum får mig att tänka på något annat, något som inte är inom räckhåll och som inte finns mer. Ledsen över de, ja kanske de.

Ja, tävlingen då? Den gick som den gick, blev ofokuserad på agility banan så det blev fel tunnel ingång. Vilket betyder att man då blev diskad. Sen fick man vänta hela dagen för klass 2 hopp skulle inte gå förrän sist på dagen och klass 1 agility gick allra först. Hopp klassen gick väl egentligen inte dåligt, 5 fel och en väldigt seg hund. Det är verkligen inte vanligt att jag springer före Ebba och sen måste vänta in henne, tycker att de är konstigt. Kanske är det att hon tappa kondis och muskler efter operationen, man kan ju i alla fall hoppas att det är något sådant och inget värre. Nu sitter man här och nästan sover när man skriver, åkte hemifrån klockan 6 imorse och kom hem halv 9 nu på kvällen. Är ju bara lagom trött nu så tror de blir att lägga sig i sängen snart. Egentligen så är man ledig från skolan imorgon men måste dit och fixa lite med bilden så man inte får IG. Skriver mer någon annan dag...

090502

Fan lovade mig själv att inte tänka på det, ändå gör jag det

090502

Okej, egentligen skulle jag skrivit för några dagar sen men gjorde jag det, svar nej. Det blev bara inte så att jag skrev, orkade inte. Hade en väldigt rolig valborg men faktist morfar så fanns du i mina tankar under dagen. Även om det kanske inte märktes men du fanns i mitt skratt och mina andetag, fast faktist inte bara du, även andra som lämnat denna jord och en viss människa som inte har gjort det än men som jag ändå saknar. För er som undrar så dog min morfar på valborg för 3 år sedan. Igår så blev det att man åkte hem från stan och sen inte gjorde så mycket mer för var så trött och idag har man bland annat haft agility uppvisning. Men rörigare ställe får man ju leta efter, vi kom dit men kunde inte hitta arrangören till de så först visste vi inte vart vi skulle göra av våra saker men de löste sig sen. Själva uppvisningen gick bra även om vi nog tog oss vatten över huvudet med en för svår kombination, alla improviserade lite själva men det vet ju inte publiken om de inte läser det här förstås. Imorgon är det agility tävling i sthlm, hoppas på att det kommer gå bra. Ni får väl veta imorgon efter tävlingen, det vill säga, om jag skriver...

RSS 2.0